Változás

Minden változás ! Minden változás!
Elengeded a régit, ami már nem szolgál. Beengeded az újat, ami azért jött, hogy segítsen, emeljen, inspiráljon, új Énedet mutassa meg számodra.

Akit félelemmel tölt el a változás, az nem éli az élet természetes körforgását. Mitől félsz ilyenkor? Félelem az ismeretlentől, félelem a félelemtől. Mi lesz akkor ha…? Mi lesz ha nem sikerül…? Ezek azok a kérdések amik ezen félelmeket táplálják. Alapvető univerzális törvény, hogy amitől félsz az megvalósul. Ha attól félsz nem fog sikerülni, akkor biztos lehetsz benne, hogy elindultál ezen teremtés vonalán és biztosan nem fog sikerülni. Ha attól félsz, biztosan nem történhet csoda velem, akkor ez így lesz!

Ha csendesen elmerengsz azon, hogy milyen félelemmintáid vannak, és rájössz arra mennyire átszövi gondolataidat, tetteidet, életedet, akkor elindultál a gyógyulás útján. Mi a tanács, mi a teendő? Csak a következő lépést tedd meg, nem kell több, és elindulsz a változás útján. Mindig csak a következőre koncentrálj, és a félelem matériája elhalványodik, akár meg is szűnik. Visszanézve azt látod, sokkal erősebb vagy a félelmednél és megtetted, végigvitted, amiről azt gondolhat nem sikerülhet.

dreamstime_m_48487662-735x400

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − 5 =